Carwash straat

Cristal Carwash beschikt over een 38 meter lange carwash straat in Temse.

Onze wasstraat

Indien er geen wagen binnen staat, mag u binnenrijden met uw raam dicht.

Uw wagen krijgt al een eerste behandeling bij het binnenrijden onder de afkoelboog. Dit is vooral voor de insecten en het hardnekkig vuil op de velgen los te krijgen. Eens binnen, komt er iemand afrekenen. U mag het raam naar beneden laten, maar hoeft niet uit te stappen.
Hierna word de wagen voorgewassen met hogedruk en borstel (varkenshaar, krasvrij), zodat al het zichtbaar vuil en zand al verdwenen is. Zo kunt u ook geen krassen krijgen op de wagen, omdat al het zand vooraf met hogedruk wordt weggespoeld. 

Na de voorwas, begeleidt een medewerker u op de ketting. Eens de medewerker stop zegt, moet u de motor in neutraal zetten en laten draaien, de handrem af en zeker niet sturen, remmen of gas geven. Met andere woorden ALLES LOS LATEN en u gewoon laten meeslepen.
Eens dit allemaal gedaan is en u op de ketting staat, hangt het af van welk programma u neemt, welke producten er wel gebruikt worden en welke niet.

Op het einde bij groen licht mag u doorrijden of parkeren op één van de 13 stofzuigplaatsen om hier de wagen GRATIS nog wat verder af te werken.

Contact opnemen

Bij vragen of opmerkingen mag u steeds een medewerker aanspreken. Opbouwende kritiek is altijd welkom!

Back to Top