Eenvoudige bediening op basis van jetons

Bij Cristal Carwash is onze werkwijze in Dendermonde de volgende: u kopt jetons aan en wast uw auto met een hogedruklans.

Hogedrukreiniging voor een uitstekend resultaat

De bediening van onze apparatuur is zeer eenvoudig! Met vier jetons reinigt u uw auto in een handomdraai. U neemt een jeton, steekt die in de automaat en drukt op het eerste programma. U schuimt de auto in, van onder naar boven. Laat het schuim even inwerken voor u met de tweede jeton de hogedruklans activeert.

Met de hogedruklans spuit u onder hoge druk het overtollige vuil met zeep en warm water van uw auto, van boven naar beneden. Vervolgens spoelt u de auto schoon en spuit de achtergebleven zeepresten weg. Daarna wordt de auto gewaxt, een essentieel onderdeel van het wasprogramma.

Met behulp van de hogedruklans waxt u de auto van beneden naar boven. Opnieuw met de hogedruklans droogt u de auto spatvrij met osmose water. Tenslotte rijdt u weg in een propere en glimmende auto. En dat allemaal met natuurlijke producten!

Handige tips


Voor een perfect resultaat is het best dat alle stappen bij de werkwijze van de self carwash worden ondernomen, ook altijd in dezelfde richting bewegen bij het wassen bv. als u vooraan rechts begint met het inzepen begint, iedere volgende stap ook vooraan rechts beginnen. Zo bekomt u een uitstekend resultaat.

Er mag gratis gestofzuigd worden en het gebruik van droogdoekjes is ook gratis. Sinds kort hebben wij ook automaten: één met drank en één met geurtjes, glasreiniger, interieurreiniger en een product om uw leder en dashboard te reinigen.

Kom zeker eens langs. U vindt onze gegevens op de contactpagina.

Back to Top